Sielunkumppanin kutsu -nettikurssi

Seuraava kurssi alkaa 10.1.2020

Kurssilla puhdistetaan vanhentuneita käsityksiä suhteista ja siitä mikä on mahdollista sinulle. Keskitymme siihen mikä tekee sinusta valoisan ja vetovoimaisen kumppanin, joka ansaitsee kaiken hyvän. 

Lähtötilanteesi voi olla mikä tahansa. Voit olla sinkku, joka lähtee kutsumaan sielunkumppania, kaksoisliekkiä tai mahdollisimman rakkaudellista suhdetta elämäänsä. Mikäli olet jo kohdannut sielunkumppanisi, mutta suhde ei ole edennyt haluamallasi tavalla, voit tämän kurssin kautta työstää teemoja, jotka vaikuttavat omalta osaltasi tilanteeseen. Emme voi muuttaa ketään toista, mutta usein merkittäviä muutoksia ihmissuhteissa alkaa tapahtumaan, kun puhdistumme omista taakoistamme ja kirkastamme sitä mihin tunnemme kutsumusta.  

Kurssin perimmäinen tarkoitus on tutkailla omia ajatusmalleja syvemmin ja muuntaa niitä palvelemaan sinua paremmin. Mutta ennen kaikkea tähtäimessä on kohottaa energioita ja auttaa näkemään itsesi uudessa valossa. Meditaatioiden ja harjoitusten avulla pääset harjoittamaan vastaanottamista ja purkamaan ajatus- sekä toimintamalleja, jotka rajoittavat kykyäsi ottaa vastaan rakkautta. Harjoitusten tarkoitus on myös saada sinut rakastumaan itseesi ja omaan elämääsi vahvemmin! Vedät puoleesi sitä mitä olet, joten kurssilla lähdetään kuorimaan ylimääräisiä kerroksia, jotta voit säteillä puhtaammin rakkautta. Joka viikkoisilla ohjatuilla meditaatioilla avaat korkeampaa tietoisuuttasi, joka auttaa ymmärtämään syvemmin tilannettasi ja johdattaa sinua rakkauden tiellä eteenpäin.

Kurssilla saat kerran viikossa viikkokirjeen sähköpostitse. Jokaisella viikolla on oma teemansa, jota käydään lävitse alustuksen, harjoitusten ja kysymysten kautta, joita voit pohtia omaan tahtiisi. Kirjeen mukana tulee myös aina meditaatioäänite, joka tukee syventymistä teemaan. 

Kurssi sisältää:


 -Viikottaisen kurssikirjeen (8 kpl), joista jokaisessa on oma teema
     

-Jokaiseen eri teemaan liittyvän meditaatioäänitteen (8 kpl)
 

-12 chakran (energiakeskusten) aktivointeja ja niiden tasapainotuksia
 

-Harjoituksia ja käytännön tehtäviä
 

-Suljetun keskusteluryhmän Facebookissa, jossa  voit jakaa tunnelmiasi 

Koko kurssin hinta 
NYT 47 €  (norm. 89 €)

Tiedustelut: milja@valoisasti.fi

Haluatko tietää miten muut ovat kokeneet kurssin. Lue palautteita täältä

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now