Palautteita aiemmilta kursseilta

”Ensinnäkin ja vielä kerran: suurkiitos kurssista! Minulla oli etukäteen epäilyksiä verkkokurssia kohtaan, koska en ollut koskaan osallistunut sellaiselle. Ajattelin, ettei se olisi yhtä tehokas kuin "oikea" kurssi. Ja hah! Kurssi osoittautui yhdeksi tehokkaimmista, joille olen koskaan osallistunut. Luin hiljattain uudelleen ilmoittautumissähköpostini: ilmoittauduin mukaan poistaakseni vanhaa. Tavoite kyllä täyttyi 120-prosenttisesti! Mömmöjä ja omia toimintamalleja pukkasi pintaan puhdistuakseen niin suuressa määrin, että huh sentään. Ennen sydänviikkoa olivat melkoiset prosessit käynnissä: kurkkuchakran työstön jälkeen helpotti.”

”Kurssikirjeistä ja äänitteistä tuli osa elämää näiden kurssiviikkojen aikana.
Kurssin aikana tapahtui paljon, enemmän kuin oletin. Puhdistumista vanhasta, aiemmista tarinoista, mitä heissä näin, mitä oli tarjolla, mitä ei, mitä tarjosin, mitä otettiin vastaan. Oli myös halua jatkaa kesken jäänyttä matkaa, ainakin nähdä missä ollaan nyt, yhteydenottoja aikojen takaa. Yksi uusi tuli tänä aikana elämääni, varmana siitä että haluaa pysyä rinnalla
Pakottaa minut miettimään mihin minusta on, uskomalla minuun enemmän kuin itse uskon. Ehkä hänen kanssaan ansaitaan toisemme, ei vain haluta.
Kiitos Milja Minean valo
Kiitos ryhmä
Kiitos elämä
Kiitos rakkaus”

”Kiitos matkasta Milja❤️ Lähdin kurssille intentiolla oppia rakastamaan itseäni ja maskuliinista puoltani. Olen monet vuodet etsinyt itseäni miesten kautta, nyt olen saanut sukeltaa syvään suruun, hoitaa myös pientä rikottua tyttöä sisälläni. Paljon hoitoa sain meditaatioiden kautta. kiitos kaikesta tuesta ❤️ kyyneleiden kautta syntyi uusi maailma
❤️✨🙏”

”Kiitos kurssista. Sain siitä paljon vahvistusta omalle matkalleni, itseni hyväksymiseen ja rakastamiseen.
Sielunkumppanin löytyminen edellyttää ensisijaisesti itsensä kanssa sopusoinnussa olemista. Hyviä kohtaamisia oli kurssin aikana vaikka juuri sitä oikeaa ei tullutkaan vastaan.
Meditaatiot olivat hyvin hoitavia ja asioiden läpikäynti chakrakeskuksittain oli hyvä juttu ❤️ monipuolinen sisältö kokonaisuudessaan”

"Olen löytänyt sielunkumppanini, elämäni rakkauden. <3 

Tää on just sitä romanttista rakkautta, jota olen elämäni aikana etsinyt, mutta johon jossakin vaiheessa lopetin uskomasta - satua! Elän nyt sitä satua, unelmaa täydeksi todeksi. Sielunkumppanin nettikurssi on ollut tärkeänä osana avaamassa minua tälle rakkaudelle, jota pystyn tuntemaan, antamaan ja vastaanottamaan nyt. Olen niin kiitollinen. Kiitos kiitos kiitos. 

Kuuntelin miljan lempeällä äänellä ohjattuja meditaatiota lähes kahden vuoden ajan, ne tulivat minulle tärkeiksi meditaatioiksi ihan rentoutumisen ja pysähtymisenkin kannalta. Joka kerta, kun olen kuunnellut sielunkumppanin-kutsu meditaation, kokemus on ollut erilainen ja sydämen talo saanut puhdistua kerta kerralta, monen vuoden yksinäisyydestä ja erillisyyden kokemuksista. Olen vieläkin matkalla, mutta nyt olen löytänyt kodin, sieluni on löytänyt toisen sielun, kuin olisimme yksi.<3  

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now