Intuitiivinen energiahoitaja -koulutus 16.11.-14.6.2020

Helsingissä

Tämä laaja koulutus voisi olla nimeltään myös Uudenajan auttaja tai -opas, sillä koulutuksen jälkeen sinulla on vapaus kanavoida energiaasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Koulutuksen aikana kirkastamme sinun omannäköistä kutsumustasi. Sinun ei tarvitse välttämättä toimia energiahoitajana, jos esim. valmentaminen, ohjaaminen tai joku muu tapa olla läsnä toiselle ihmiselle on sinulle luontevampi.

 

Intuitiivinen energiahoitaja on kuitenkin se perustaito, jonka koen olevan kaikkia palveleva perustaito, sillä sitä kautta voit ennen kaikkea parantaa ja puhdistaa itseäsi, jotta voit toteuttaa itseäsi. Kurssin tärkein anti on tutustua itseensä syvällisemmin ja oppia mitä on pyyteetön rakkaus. Pohjimmiltaan kaikki valotyö on tuon puhtaan ja pyyteettömän rakkauden kanavointia. Kun yhdistät siihen yksilöllisen ja erityisen oman energiasi, niin voit luoda juuri sinun näköisen tavan auttaa muita. 

 

 Yksi tärkeä asia on, että koet minut oikeaksi oppaaksesi tälle matkalle. Voit tulla kuuntelemaan miltä tuntuu työskennellä kanssani sekä kokemaan ryhmäenergiahoidon

 

          su 27.10. klo 18 

 

Tilaisuus järjestetään Helsingin keskustassa osoitteessa Vuorikatu 22. Ilmoittaudu etukäteen os. milja (ät)valoisasti.fi ja varaa paikkasi. Saat sähköpostitse tarkemmat tulo-ohjeet. Varsinainen tilaisuus kestää noin tunnin ja sen jälkeen voit jäädä vielä juttelemaan ja kysymään kysymyksiä koulutuksesta. 

Kurssin kesto ja toteutus:

Kurssi aloitetaan lähiopetusviikonlopulla 16.11.-17.11. Sen jälkeen yhteiset viikonloput ovat 14.-15.12., 18.-19.1. , 15.-16.2., 14.-15.3., 18.-19.4. Toukokuun ja kesäkuun opinnon suoritetaan joustavasti verkossa ja tämä on myös aikaa, jolloin keskitytään ns. työharjoitteluun eli harjoitushoitojen tai muun auttamistyön tekemiseen. Jokaiselle luodaan oma opintosuunnitelma kurssilta valmistumiseen.  

Koulutuksen hintaan voit itse vaikuttaa tilanteesi mukaan ja intuitiotasi kuunnellen. Kurssin kk-maksu on 60-120 euroa/kk valintasi mukaan. Kurssimaksu maksetaan aina kuun 15. päivään mennessä (erät 15.11., 15.12., 15.1.,15.2, 15.3, 15.4 ja 15.5.). 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now