HARMONIAHOITO

HARMONIAHOIDON TARKOITUS

Harmoniahoidon tarkoitus on palauttaa sinut mahdollisimman puhtaaseen ja vapaaseen olemukseen, jossa voit helpommin luoda oman näköistäsi elämää. Kaikki mitä koemme elämämme aikana vaikuttaa meihin enemmän kuin usein osaamme ajatella. Ne muistot, joita meidän on vaikea tavoittaa mielen kautta (esim. syntymäkokemuksemme ja ensimmäisten elinvuotemme aikaiset tapahtumat) ovat usein asenteidemme sekä uskomustemme pohjalla ja vaikuttavat mahdollisuuksiimme elämässä. 

 

Heti, kun kehomme alkaa kehittyä ja persoonamme muodostua, altistumme ympäristömme ja lähimpiemme vaikutuksille ja herkkä uusi alku meissä imee itseensä tunteita, asenteita ja arvoasetelmia. Keräämme ympärillemme kuin kerroksina kaikkea ulkopuolelta opittua ja omaksuttua ja muokkaamme itseämme muiden odotusten mukaan tai sovittaen itseämme siihen yhteisöön ja ympäristöön, johon olemme syntyneet. Haastavat ja tukahdetut ristiriitaiset tunteet varastoituvat kehoomme ja reagoimme alitajuisesti niiden kautta tilanteisiin ja ihmisiin läpi elämämme.

MITEN NEGATIIVISET TUNNEMUISTOT ILMENEVÄT KEHOSSA?

Varastoidut tunteet aiheuttavat tukoksia kehossa. Aina kun tulee tunne, jota ei pääse käsittelemään tai purkamaan, keho jännittyy hiukan.  Stressi saattaa tuntua vatsassa, ahdistus rintakehässä, kiukku selässä jne. Vuosien saatossa tietyille alueille kertyvät jännitteet alkavat vahvistua ja tuntuvat erilaisina oireina sekä sairauksina.

MITÄ TAPAHTUU HARMONIAHOIDOSSA?

 

Harmoniahoidossa päästään purkamaan kehosta kerros kerrokselta hiuksen hienoja jännitteitä. Kehossa käydään läpi niitä alueita, joille useimmiten varastoituu eniten tunnelukkoja. Kevyen ja lempeän kosketuksen myötä keho tuuditetaan turvalliseen ja rauhalliseen tilaan, jossa jännitysalueita aktivoimalla, saadaan keho hiljalleen aste asteelta rentoutumaan ja päästämään irti jännitteistä. 

Hoito tehdään makuu- tai istuma-asennossa vaatteet päällä, ainoastaan sukat riisutaan hoidon ajaksi pois.  Hoidossa voidaan käsitellä jalkaterien, käsien ja pään alueet (90 min hoito). Lyhyemmässä hoidossa käsitellään yleensä vain joko jalat ja kädet tai kädet ja pään alue. Kosketus on lempeää, kevyttä ja sivelevää. Hoidossa yhdistyy kehon ja mielen tukeminen energiahoidon avulla sekä astetta syvemmälle viedyn vyöhyketerapian kehollinen hoito. Lisäksi hoidon vaikutuksia tehostetaan terapeuttisen asteen eteerisillä öljyillä, joita sivellään iholle hoidon aikana. 

 

MITEN HOITO VAIKUTTAA?

Fyysisesti Harmoniahoito koetaan yleisimmin syvästi rentouttavana hoitona. Välittöminä vaikutuksina hoito auttaa päästämään irti stressistä ja kuormittavista ajatuksista tai tunteista. Tunnelukot estävät usein tiedostamattomalla tasolla henkilöä hyväksymästä jotakin, onnistumasta tavoitteissa ja etenemään elämässä halutulla tavalla. Tunnelukkopurun jälkeen, voi havaita elämässään jonkin asian sujuvan helpommin, voi tulla uudenlaisia oivalluksia, asenne johonkin asiaan voi helpottua tai jokin muutos elämässä lähtee liikkeelle.

 

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Esim. 3 kerran hoidolla on havaittu tapahtuvan selkeitä muutoksia. On kuitenkin aina yksilöllistä miten paljon kunkin keho tarvitsee aikaa ja mistä tunnelukoista milläkin hoitokerralla on valmis päästämään irti. 

 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now