HARMONIAHOITAJA KOULUTUS

HUOM! Kevään 2020 kurssit on

peruttu Covid-19 tilanteen vuoksi

Haluaisitko löytää helpon tavan toimia auttajana ja hoitaa sekä itseäsi, että muita? 

HARMONIAHOITO sopii kaikille, jotka tuntevat kutsumusta lempeään, läsnäolevaan hoitamistapaan. 

Alta löydät tarkemman kuvauksen koulutuksesta.

HARMONIAHOITO

Harmoniahoidon tavoitteena on kehon, mielen ja sielun harmonia. Hoidon kantavia voimia ovat rakkaus, läsnäoleva kosketus ja tunnelukkojen vapauttamiseen käytettävä tekniikka. Lue lisää hoidon kuvauksesta täältä.

MITEN HOIDOT TEHDÄÄN

Hoidoissa virittäydytään korkeaenergiseen tilaan ja käydään läpi jalkaterien, käsien ja pään alueen tunnelukkopisteet. Käsittely on kevyttä ja sivelevää. Hoito ei sisällä voimakkaita painalluksia tai fyysisesti rasittavia asentoja ja se on tekniikaltaan yksinkertainen sekä helppo oppia.

 

Hoidon aikana hoidettaville alueille sivellään eteeristä öljyä, joka tehostaa hoidon vaikutuksia ja kohottaa energioita. Hoitoa tehdään pääsääntöisesti hiljaisuudessa ja hoidossa hoitajakin voi vaipua meditatiiviseen tilaan. Hoidot voidaan tehdä hoitopöydällä tai tuolissa. Parasta on, jos hoidettava pääsee rentoutumaan mahdollisimman mukavaan asentoon. Hoidettavalle voidaan kertoa, että hoito on syvärentouttava ja että tunnelukkoja vapautellaan lempeästi kehosta.

 

Mikäli hoidettava on kiinnostunut henkisestä kasvusta, voidaan hoidon taustoja ja tarkoitusta avata enemmän. Esim. hoitajan on helppo tarkkailla millä alueilla hoidettavalla on haasteita ja mitä alueita hoidossa käsitellään pidempään. Tästä esimerkkinä on alue, joka heijastelee äitisuhdetta. Joillekin hoitajille tulee myös visioita tai näkyjä hoidon aikana. Näitä voi jakaa hoidettavalle hoidon jälkeen. Pääasia on kuitenkin tehdä tilaa hoidettavan kokemukselle ja luottaa prosessiin, ilman että tarvitsee selittää hoitoa tai välittää viestejä. 

KENELLE HOITO SOPII

Hoitomuoto sopii pääsääntöisesti kaikille. Se on erityisen hyvä stressaantuneelle, jolloin hoito toimii mahdollisuutena rentoutua ja päästää irti kuormittuneen mielen pyörittämistä ajatukista. Ei tarvitse olla tietoinen tai henkisesti herännyt, tunteakseen hoidon vaikutukset kehossa ja mielessä.

 

Hoitoon voi tulla purkamaan myös tietoisesti syviä ja alitajuisia karmallisia tai perittyjä syvään juurtuneita asennoitumis- ja toimintamalleja, jotka rajoittavat elämää. Moni kokee vapautumista ja hyvää oloa välittömästi hoidon jälkeen ja asiat saattavat lähteä liikkeelle jo yhden hoitokerran jälkeen. Usein kolmen kerran sarjahoidolla päästään purkamaan jo ydinuskomuksia, jotka liittyvät usein lapsuuteen. Kun tunnelukot vapautuvat, alkaa yleensä elämässäkin tapahtua toivottuja muutoksia. 

Hoitomuoto sopii myös lapsille ja eläimille, joille hoito on hiukan nopeampi prosessi kuin aikuisille. 

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU

Hoidossa luodaan turvallinen ja rauhallinen tila, jossa hoidettava voi rentoutua ja antautua hoidettavaksi. Hoidettava tuuditetaan sivelyillä rauhoittumaan ja useat hoidettavat rentoutuvat niin hyvin, että nukahtavat hoidon aikana. Nukahtamisesta ei ole haittaa sillä keho tekee silloinkin työn (joskus jopa paremmin), kun sitä stimuloidaan oikealla tavalla hoidon aikana. Silloin hoidettavan keho saattaa nytkähdellä tai tunteita voi nousta pintaan. 

 

Hoitaja voi myös välittää energiaa hoidon tueksi ja esim. aktivoida energiakeskuksia. Se tapahtuu lähes itsestään ja intuitota kuunnellen. Hoitajakoulutuksessa avataan ja aktivoidaan energiat virtaamaan hoitajan käsiin. Hoidossa on selkeät vaiheet, mutta aina vapaus kuunnella intuitiota ja toimia sen mukaan. Terapeuttisen asteen öljyt ovat korkeavärähteisiä ja kohottavat myös hoidettavan energiatasoa.

KURSSILLA OPIT:

-hoitamaan itseäsi Harmoniahoidon avulla
-luomaan hoidettavalle turvallisen ja rauhoittavan tilan
-kohottamaan omia sekä hoidettavan energioita hoidossa
-kehollisen hoitomuodon, jossa selkärangasta puretaan sinne varastoituneita tunnelukkoja

-käyttämään energioita / intuitiota hoidossa

-mistä löytyy selkärangan heijastuspisteet ja mihin ne liittyvät

-halutessasti tekemään hoitoja lapsille ja eri eläimille

-tekemään hoitoja kaukohoitona
-vetämään puoleesi runsautta ja luomaan sydämen kutsumuksen mukaista elämää
-käyttämään eteerisiä öljyjä tunnetyöskentelyssä

MITÄ MUUTA SAAT

Kurssin aikana vastaanotat hoitoja ja ennen kaikkea on tarkoitus, että pääset vapautumaan ja puhdistumaan itseäsi rajoittavista negatiivisista vaikutteista, jolloin ymmärrät parhaiten hoidon vaikutukset. 

Olen luomassa uudenlaista mallia, joka auttaa turvaamaan hoitajien taloudellista tilannetta. Valmistuttuasi voit liittyä Harmoniahoitajien yhteisöön ja hoitoja jonkin aikaa tehtyäsi, sinulla on mahdollisuus jatkokouluttautua Harmoniahoitajien kouluttajaksi. Näin voit rakentaa itsellesi uran Harmoniahoidon opettamisen kautta. 

 

Markkinoimme yhdessä hoitoja, saat halutessasi yhteystietosi nettisivuille ja voit osallistua messuille ja tapahtumiin, joissa tehdään näytehoitoja. Tutustut myös muihin Harmoniahoitajiin ja voit tehdä vaihtohoitoja heidän kanssaan. 

KURSSIN TOTEUTUS KÄYTÄNNÖSSÄ

Kurssi muodostuu yhdestä lähiopetusviikonlopusta ja sen jälkeen

opiskelu tapahtuu joustavasti verkossa. 

Kurssille osallistuminen edellyttää paikallaoloa lähiopetusviikonloppuna. Verkko-opinnot sen sijaan on mahdollista opiskella itsenäisestikin, mikäli ei voi olla netin äärellä silloin kun ohjaus tapahtuu (videoina ja jaettuina julkaisuina yhteisessä Facebook-ryhmässä).

 

Kurssiin kuuluu myös kirjallinen materiaali. Oppiminen tapahtuu pääasiassa käytännön kautta eli tekemällä harjoitushoitoja. Kurssi on siis melko itsenäinen ja antaa vapauden suunnitella ajankäyttöä itse. Kurssin aikana tehdään 25 harjoitushoitoa ja vastaanotetaan vähintään 10 hoitoa. Yhdessä käsitellään kysymyksiä ja pohdintoja hoitoihin liittyen ryhmässä tai sähköpostitse ohjaajan kanssa. 
 

KURSSIPAIKKA

Kurssi pidetään Helsingin keskustassa osoitteessa Vuorikatu 22 (5 min. kävelymatkan päässä Rautatieasemasta).

LÄHIOPETUSPÄIVÄT

La 11.1.2020 klo 10-18
Su 12.1. klo 11-18

KURSSIN KESTO JA HINTA

Kurssi kestää 6 kk. Sen hinta on 700 eur. Kurssin voi maksaa kerralla tai kk-maksuina 120 eur/kk (kk hinta sisältää laskutuslisän 20 eur). Hinnat sisältävät alv. (24 %)


Parin ensimmäisen kokeiluhoidon jälkeen, harjoitushoidoista kannattaa ottaa harjoitushintaa (25-35 eur), jolloin kurssimaksun pystyy halutessaan kuittaamaan hoidoilla. 

Ilmoittautumiset: milja (ät) valoisasti.fi

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now