Asiakkaiden kokemuksia sokkotreffeistä

”Osallistuin sokkotreffeille joulukuussa 2017. Mitä tapahtuu treffeillä, joilla ei näe treffikumppaniaan eikä saa keskustella hänen kanssan? Minulle tapahtui avautumista aistimaan ihmisiä ihan eri tavalla kuin arkielämässä. Löysin omaa syvempää tietoisuutta. Sitä osaa minusta, joka näkee sen, mikä on silmille näkymätöntä.

Koin, että illan aikana kohtaamani miehet tuntuivat alusta saakka erilaisilta. Nopeasti yksi heistä alkoi tuntua erityiseltä. Hänen läsnäolonsa tuntui voimakkaalta, turvalliselta ja samaan aikaan viehättävältä. Siltä se tuntuu edelleen tänään, neljä kuukautta ensikohtaamisemme jälkeen.

Kaikki oli treffi-illassa todella hienosti järjestetty ja minulla oli koko ajan turvallinen ja hyvä olo, vaikka olin vieraassa tilassa tuntemattomien seurassa silmät sidottuina. Suosittelen lämpimästi osallistumista, sokkotreffit oli tosi kaunis kokemus. Pikku Prinssin sanoin: "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."

"Suosittelen Valoisasti - sokkotreffejä! Ihanan erilainen treffikokemus aidon kohtaamisen äärellä. Ohjaajat loivat erityisen, turvallisen ja miellyttävän ilmapiirin. Ja tapasin upeita ihmisiä. ❤ Sokkotreffit oli mulle ensimmäinen tantrinen tapahtuma - ja sillä tiellä jatketaan!"

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now