Inner Dance - Opening from Deep Within

9.12.2018 klo 12-15

Helsinki, Tähtipajat (Traverssikuja)

Valoisasti yhdistää voimansa Sielun Tanssin Karinnan kanssa. Tuloksena on Inner Dance - Opening from deep within: avaava, syvältä koskettava ja herättelevä työpaja. 

MITÄ ON INNER DANCE


Inner Dance on saanut alkunsa filippiiniläisen Pi Villarazan kanavoimana ja sen ydin on ikiaikainen yhteys Äiti Maan rakkauteen ja viisauteen. Inner Dance prosessi johdattaa tietylaiseen transsitilaan, jossa tietoisuutemme on suurempi kuin normaali todellisuutemme. Se on sisäistä tanssia, jossa paljastuu persoonalliset lahjamme, sielumme kauneus ja yhteys universaaliin. 

MITÄ TYÖPAJASSA TAPAHTUU


Työpaja aloitetaan silmät kiinni lattialla musiikkia kuunnellen. Aluksi ohjataan Opening from deep within -liikemeditaatio, joka auttaa vapautumaan ja kuuntelemaan omaa kehoaan. Tämän jälkeen jokainen voi tunnustella omaa sisäistä ohjaustaan ja tunteitaan kuin omassa kuplassaan. Tanssi on jokaisen oman näköinen sisäinen prosessi, joka etenee musiikin ja kanavoidun energian avulla. Joskus tanssi voi tarkoittaa sisäistä liikettä omissa mielikuvissa ilman fyysistä liikettä, joskus se tempaa ylös ja liikkeelle. Jokaisella on siis vapaus antautua oman näköiselle matkalle, ilman tarkkoja ohjeita siitä miten olla tai liikkua.

Luomme tilasta mahdollisimman turvallisen, sillä irti päästäminen ja antautuminen on mahdollista kun olemme tilassa, jossa koemme olevamme turvassa ja voimme rentoutua. Silloin on helpompi sallia piilossa olleiden puolien tulla näkyviksi. Voimme tuntea pelkoa, olematta kuitenkaan peloissamme. Salliessamme Äiti Maan Shaktin virtauksen kehomme läpi, avaudumme uusille kantaville voimille. Tämä voi ilmentyä joko kehon tahdosta vapaana liikkeenä, itkuna, nauruna, huutona, nauramisena, kielillä puhumisena, regressioina, liikkumattomuutena, regressioina tai villinä liikkeenä tilassa. Voit kokea myös menneiden elämien kokemuksia tai elää uudelleen jonkin aikaisemman tapahtuman elämässäsi. Tärkeintä on, ettet odota mitään ja olet varautunut kaikkeen. 

Jokainen kerta on erilainen. Aina emme uskalla päästää irti ja mennä syvään puhdistukseen sessiossa. Joskus suurin oppi on, ettei mitään näkyvää tapahtunut. Kollektiivisesti kuitenkin aina tapahtuu muutoksia vaikka henkilökohtaisesti se ei niin näyttäytyisi. Voimme joutua kohtaamaan omaa syyllisyyttä, vihaa, raivoa, surua ja sallia sen olevan osa meidän jumalallista olemustamme. Tuomitsematta tai alentamatta omaa itseämme. 

MITÄ ELEMENTTEJÄ KÄYTÄMME


Musiikki on yksi työpajan kantavimmista voimista ja soittolista on suunniteltu niin, että se aktivoi tiettyjä aivoaaltoja ja nostaa tunteita pintaan. Jokainen reagoi yksilöllisesti ja myös ryhmässä pintaan nousevat tunteet vaikuttavat kaikkiin. Taustalla käytämme lisäksi erilaisia aisteja voimistavia työkaluja kuten rumpua, äänimaljaa, helistimiä ja eteerisiä öljyjä tilanteen mukaan. 

LOPUKSI


Tanssin jälkeen tarjoamme maadottavan ja rauhoittavan hetken yhteisen herkkupöydän ääressä, jossa voit sulatella henkisesti kokemustasi ja nauttia hedelmiä, pähkinöitä ja raakasuklaata sekä teetä. Samalla on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan muiden kanssa. 

MITÄ TARVITSET OSALLISTUAKSESI

 

Ota mukaan avoin mieli, oma vesipullo, joogamatto ja pukeudu riittävän lämpimästi (kerrospukeutuminen on suositeltavaa)

Lähde seikkailulle omaan sisäiseen avaruuteen!Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä Karinnaan souldancers2@yahoo.com tai Miljaan: Milja.minea@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa! ♡


Sielun Tanssin Karinna & Valoisasti Milja Minea

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now